Selecteer een pagina

Over Ons!

Hi! Ik ben Syl

In mei 2022 heeft Sylvana de brasserie over genomen , zij gaat nu verder onder de naam Brasserie Sylz. De naam is ontstaan uit de naam van Sylvana , enkel door achter Syl een Z te plakken werd de naam wat speelser en minder aan haar eigen naam gerelateerd . Brasserie Sylz is bevestigd op het Velserhof 103. 

Sylvana heeft van jongs af aan in verschillende horeca gelegenheden gewerkt , ook heeft ze nog 12 jaar in de zorg gewerkt maar heeft daarnaast toch altijd nog wat in de horeca ernaast gedaan. Toen kwam de kans om een brasserie voor haarzelf te beginnen , daarin zag ze veel potentie en kon ze die kans niet laten schieten. Haar man Rens Nobels ondersteunt haar graag, Rens heeft 12 jaar een discotheek in IJmuiden gehad , waarin hij veel horeca ervaring heeft opgedaan. Rens heeft naast de brasserie nog zijn eigen baan , waardoor hij niet altijd aanwezig zal zijn en Sylvana het meest de zaak zal draaien.

Het Velserhof is gevestigd aan het Marktplein en is erg toegankelijk voor iedereen. Het plein is recent behoorlijk opgeknapt en zijn alle panden nu voorzien van detailhandel of horeca, waardoor het echt gezellig vertoeven is.

Samen met het oude team is de brasserie opgefrist. Er komen verbouwingen aan om het nog mooier en fijner te maken voor de gasten en het personeel. De planning is om in januari 2023 de keuken te verbouwen , zodat we meer capaciteit krijgen om de lunch te bereiden. De buitenzijde wordt in oktober aangepakt, al zijn we daar al wat mee bezig om een eigen style te creëren. Sylz heeft nog leuke plannen om te doen met de brasserie. Alles wat er gebeurd kan u vinden op onze sociale media kanalen: Instagram & Facebook. 

 

Personeel: ‘’Sylz is een gezellige, leuke brasserie toegankelijk voor iedereen. Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van de brasserie’’.

 Personeel: ‘’sinds kort versterkt Nathalie het dreamteam van de keuken, en zij gaat met veel liefde en plezier overheerlijke gerechten maken voor de gasten van Sylz .

 Personeel: We maken het graag iedereen naar zijn zin , van jong tot oud. Het is fijn om te zien dat er nu gemengd publiek als gast komt. Zo hebben we veel afwisseling in het werk.

Personeel: Een liefdevolle werkplek , voelt als een tweede thuis.

 Waar genieten gewoon is !

Direct reserveren

Klik hier om direct online een reservering te maken.

Contact

Telefoon

(0255) 511 211

Adres

Velserhof 103
1972 JH IJmuiden